Partiotuen esittely

Partiotuen tehtävä on ylläpitää ja kunnostaa omistamaansa Pakilan Partiomajaa ja toimia Lippukunta Vuorenhaltioiden ainoana taustaorganisaationa. Lippukunnassa on yli 100 partiolaista ja heidän vanhempansa muodostavat Pakilan Partiotuki ry:n. Partiotuen historia ulottuu vuoteen 1955, jolloin päätös majan hankinnasta syntyi ja päätettiin perustaa rekisteröity yhdistys majan viralliseksi omistajaksi. Perustamiskokous pidettiin 5.5.1956. Maja rakennettiin talkoovoimin ja vihkiäiset majalla pidettiin 20.4.1958. Noista ajoista lähtien aktiiviset partiovanhemmat ovat ylläpitäneet, korjanneet ja huolehtineet majasta perinteisessä vapaaehtoishengessä.

Partiotuen toinen tärkeä tehtävä on yhteistyö Lippukunnan kanssa. Me vanhemmat autamme ja osallistumme lippukunnan toimintaan esim. yhteisten tapahtumien muodossa. Partiotuen talouden runkona on partioperheiden maksama vuosittainen jäsenmaksu. Sen avulla katetaan osa majan kiinteistä kustannuksista ja siksi toivommekin kaikkien partioperheiden maksavan perhekohtaisen jäsenmaksun, joka on 50 € myös vuonna 2017. Lisävaroja saadaan perinteisistä Joulumyyjäisistä ja muista avustuksista.

Pakilan Partiotuen hallituksen yhteystiedot:
Reijo Petrell  (hallituksen puheenjohtaja): reijo.petrell@gmail.com, puh. 050 302 1533
Marja Aarnio-Frisk
Pekka Helin (varapuheenjohtaja)
Pirjo Hietanen
Juha Ikola
Maria Kausto-Turner
Olof Krone
Anne Lammi
Terhi Launis
Juhani Pitkänen
Marjukka Vihavainen-Pitkänen