Pyöreän Päärynän Ritarit

Pyöreän Päärynän Ritarit on muikea vaeltajaryhmä arjen filosofisiin haasteisiin. Kokoonnumme säännöllisen epäsäännöllisesti, eikä edes sitäkään. Kokoontumispaikkamme on paikka x tai jokin muu, jos mitäkään. Selvitämme narujen solmut sekä yksikertaiset yhtälöt. Laskemme leikkiä, mäkeä ja matematiikkaa. Yritämme haluta suorittaa hyvää vaeltajaohjelmaa! Prosessi on edelleen käynnissä.

Järjestämme useita leirejä, retkiä ja mutkaisia matkoja niin itsellemme kuin meille. Leiripaikat vaihtelevat niin kotimaisten leirialueiden kuin ei-ulkomaisten mestojen välillä. Rakennamme leireillä rauhaa ja leiriportteja. Matkat taittuvat jalan, bussein, junin, soutuvenein, uiden, ryömien, kontaten ja hiipien. Joskus meitä väsyttää, jolloin pystytämme teltan, laitamme sinne pari kattilaa, heitämme loput tavarat siistiin sekasotkuun ja nukumme puulaavussa. Eksymistilanteessa pyrimme toteuttamaan partioihanteita ja -vihanteita.

Meiltä löytyy koulutusta ja ensyklopedioita jos jonkilaiseen tarpeeseen. Osaamme ensiapua, viestintää, hygieniaa, nettisivua, kielioppia, leikkejä, tie- ja työturvaa, solmuja, nuoriso-ohjausta, organisointia, politiikkaa, tuomarointia, tanssia, luistelua, kävelyä, lakia, laittaa ruokaa ja peseytyä. Kielitaitomme on runsas. Puhumme suomea, doichzia, svenskaa, enklantia, epsanjaa, sekavia, ranskaa, italiaa, japanskaa plus kommunikointi norjalaisten ja tanskalaisten kanssa on sujuvaa. Varmaan pystymme suoltamaan myös viroa (emme ole kokeilleet).

Kiinnostuksen kohteitamme ovat ruoka, retkeily, kansainvälisyysteily, ruoka, pallopelit, ruoka, hauskanpito, stressi (korttipeli), ruoka sekä myös ruoka. Haaveenamme on rakentaa oma tai jonkun toisen mäkiauto!

Jos on kysyttävää ota yhteyttä. Odotamme soittoanne ympäri vuorokauden!