Ryhmät

 

 

Sudenpennut:

Sudenpennut ovat 7–9-vuotiaita partiolaisia, joiden ryhmää kutsutaan laumaksi. Ryhmän viikottaisia kokouksia johtaa laumanjohtaja. Viikottaisten kokousten lisäksi sudenpennuille järjestetään majaöitä, retkiä ja muita tapahtumia. Kesäisin sudenpennut osallistuvat neljän päivän mittaiselle kesäleirille yhdessä muun lippukunnan kanssa.

Vuorenhaltioissa toimii tällä hetkellä kolme sudenpentulaumaa: SammalkalatSelviytyjät ja Tähtijoukko.

Seikkailijat:

Seikkailijat ovat 10–12-vuotiaita partiolaisia. Seikkailijaryhmiä vetää muutamia vuosia vanhempi rinnakkaisjohtaja. Ohjelmaan kuuluvat viikottaisten kokousten lisäksi sudenpentuja enemmän retkiä ja leirejä. Seikkailijan vuosi huipentuu kesän viikon mittaiseen kesäleiriin muun lippukunnan kanssa. Seikkailijat suorittavat taitomerkkejä ja opettele ovat partion perustaitoja.

Vuorenhaltioissa toimii tällä hetkellä neljä seikkailijaryhmää: Kääpiösoturit, Hobitit, Tiikerivakoojat ja Käpyarmeija.

Tarpojat:

Tarpojat ovat 12–15-vuotiaita partiolaisia. Tarpojat toimivat viikoittain kokoontuvissa vartiossa. Tarpojat syventävät partiotaitojaan eräillen leireillä ja retkillä sekä harjoittelevat johtajuuden alkeita yhdessä omien vartionjohtajiensa kanssa.

Vuorenhaltioissa toimii tällä hetkellä kaksi tarpojaryhmää: Stadin Kauhut ja Yön Sudet.

Samoajat:

Samoajat ovat 15–17-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat vapaamuotoisesti viikottain. Ryhmää johtaa samanikäinen vertaisjohtaja, joka valitaan ryhmän keskuudesta, ja joka vaihtelee viikoittain.

Vuorenhaltioissa toimii tällä hetkellä yksi samoajaryhmä: Superrinkelit.

Vaeltajat:

Vaeltajat ovat 18–21-vuotiaita partiolaisia. Vaeltajat toimivat ryhmänjohtajina sekä muissa lippukunnan pesteissä. Vaeltajat leireilevät, retkeilevät, järjestelevät tapahtumia ja leirejä sekä pitävät hauskaa.

Vuorenhaltioissa toimii tällä hetkellä ainakin kaksi vaeltajaryhmää: Pyöreän Päärynän Ritarit ja KumiKuutit.